Ønsker du å arrangere selskap, presentasjoner eller møter i Shippingklubbens lokaler? Klikk her for å se hva vår samarbeidspartner kan tilby.

 

Refinansiering og investering!

I dagens sparemarked er det ikke veldig mye å skryte av hva gjelder tilbudene fra bankene, og faktisk er det nesten slik at du betaler dem for å oppbevare pengene dine. Å gjennomføre en refinansiering av dyre lån og heller investere pengene i fond er en mye bedre løsning.

Sparing og gjeld er to konstander som går hånd i hånd og det er mange som betaler for mye i gjeld, noe som også kan gjelde boliglånet. Mange ønsker også å spare men har rett og slett ikke muligheten til det, og da kan det være smart å kikke litt på lånevilkårene man har. Du kan refinansiere ditt boliglån eller den dyre kredittgjelden din og dermed sitte med penger til overs hver måned. Det vi da tenker på er naturligvis den summen du sparer på å gjennomføre en refinansiering slik at du får lavere månedlige kostnader. Det du deretter kan gjøre er å investere disse pengene i et fond, og da kan du putte inn det nevnte beløpet i fondet hver måned slik at du får en jevn og god sparing.

Dette er ikke noe nytt fenomen men det er ikke alle som vet om det. Noe annet du kan gjøre er å gå direkte i banken og be dem komme med et bedre rentetilbud til deg. Som regel er det slik at folk som får et nytt lån har en lavere rente enn hva det du har, og slik skal det naturligvis ikke være. Rentene har gått ned den siste tiden og hvis ikke du tar kontakt med banken og ber om et bedre tilbud kan du være helt sikker på at de ikke vil komme løpende etter deg med lavere rente. Du må oppsøke dem og forklare. Hvis du i tillegg har betalt ned en betydelig del av lånebeløpet ditt samt at du kanskje har økt verdien på huset ditt, kan du tilby større sikkerhet for lånet. Større sikkerhet betyr det samme som lavere renter for deg, og dette er du nødt til å benytte deg av. Betaling av gjeld er den beste sparingen, men som sagt: invester langsiktig i fond og få mer igjen for sparingen din. Det kommer en alderdom og da kan det være godt å ha litt ekstra å spe ut pensjonen med.

Design & content provided by say: pr & communications